Argan oil

 
Argan olja och mask för håret, Estee Lauder ögonskuggor och en liten fin Lv väska fick jag som souvenir då mina föräldrar varit på semester.
Då jag var i Australien hittade jag Argan oljan i ett apotek. Argan oljan har redan funnits på 1219 -talet som egypterna använde som medicin mot hjärtat och andra kärl och den är även bra mot hår och hud. Oljan kommer från argan trädets frukters frön. Man kan använda den i mat och som skönhets vård också. Första gången jag använde argan oljan i håret blev jag så överraskad hur bra den var, mitt hår blev som skinande silke och väldigt luftigt. Och det doftar helt ljuvligt! Tycker mycket om att ta hand om mitt hår och hud med naturliga oljor och produkter. har lagt hårmasken i håret ikväll och flätat in det. Ska sova med det och sedan tvätta bort det på morgonen. Känns på något sätt lite lyxigt, hehe :)
Fammo och Vaari var med på resa också, så jag fick en Estee Lauder travel palette av fammo med fina naturliga färger, några lite glittriga och några matta.
Blev så glad över den lilla väskan också, första gången jag har en äkta LV! 
Tycker om att bli lite bortskämd ibland ;P