3 years
I tre år har jag och André varit tillsammans. Så igår firade vi lite med middag på Prime Burger. Jag älskar deras sötpotatis franska! Mums
Vi hade en riktigt mysig kväll :)

Idag är jag ledig så vi har varit en sväng på stan och shoppat nya skor och byxor åt André. Och jag köpte ett nytt läppstift från Mac som jag länge tänkt köpa.

Vi hittade ett litet sushi ställe på Sergels torg där de hade sushi rullar med kyckling inuti. Det har vi sökt överallt. Det hade de på alla suhi restauranger vi besökte i Australien och det är så otroligt gott. Så det var ju kul att vi äntligen hittade det här också.

Nu drar vi gym kläderna på och springer till gymmet för att bygga lite muskler.

Bye peeps!


Red hair?
Beslutsångest över hårfärg...
Flera gånger i mitt liv har jag fundera på att färga rött hår. Men ofta hör man hur svårt det är att få bort de röda nyanserna om man vill färga det till en annan färg efteråt. Att det är svårt att hålla färgen i håret och att man måste färga det ofta för att inte få en urtvättad färg. 

Nu har jag äntligen fått en fin naturlig blond färg som jag inte haft sen jag var liten.
Men jag som person tycker om att ha något på mig utseendemässigt som sticker ut. Jag börjar bli trött på att mitt hår är tråkigt och neutralt. Men på samma gång tycker jag om att vara ljushårig.

Jag vet att någon gång i mitt liv kommer jag att testa på rött hår. Men nu börjar jag vara i det läget - varför ska man vänta och tänka så mycket, gör det bara!

Hur som hälst. Bilderna ovan har jag redigerat på en app så det ser lite konstigt ut.
Får se om jag gör ett försök på rött snart...

Kommentera gärna vad ni tycker. Rött eller blondt? Eller någon annan färg?


Sushi on halloween

Hade en riktigt rolig lördag. Jag älskar att klä ut mig då det är halloween. Dethär året så skulle jag inte på någon fest eller så. Jag hade tänkt att bara vara mig själv. 
Men så sminkade jag mig före vi skulle ut och äta och då spårade det ur och plötsligt såg jag ut sådär som ni ser på bilderna.  Ett rådjur ska det föreställa. Haha. Och roligt tyckte jag det var att gå omkring på stan och se ut såhär. Alla andra i stan var också utklädda. Vissa hade satsar stort på sina dräkter och sminkningar.

Jag, André och Filip åt dyr lyxig sushi på Rå-Kultur. Det var nog den bästa sushin jag ätit!

Efter det drog vi iväg till Globen och spelade mini-golf i en liten miniatyr Stad som föreställde Stockholm. Det var super!

Nu myser vi ner oss i soffan. Dricker te och kollar på Harry Potter.

halloween