Nostalgi

Hej på er!
 
Här sitter jag hemma på kungsholmen. Har sovmorgon imorgon och känner en inspiration flöda i hela kroppen. Jag vill göra något kreativt. Jag är en nattmänniska trots allt och inspirationen kommer oftast på kvällarna.
Men ikväll ska jag inte hitta på så mycket mer eftersom André ska kunna få sömn så jag ska inte störa då han ska upp tidigt imorgon och iväg till Finlandsfärjan.
 
De e så att jag har kollat på flera album med bilder i min hårddisk ikväll. Hittade massor med guldkorn. Och känner att jag måste göra något med bilderna. Hittade bilder från 2006 - uppåt.
Bilder då man var ung tonåring och galen. Skämde ut sig och bröt mot lagen. Hängde hemma hos någon med hela kompisgänget och gjorde töntiga saker. Jag tror jag måste ta med bilderna till skolan så jag kan sitta där och fixa dem.
Kollade också igenom bilder från Australien och det är så mycket som jag inte lagt upp här på bloggen. - Ska fixas!
Men en grej som ni ska få se ikväll är några bilder jag gjorde då jag hittade vägen till Photoshop för första gången. Ja då vågade man göra vad som helst med bilder. Kolla in! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oj oj måste ni tänka! Ett positivt "OJ" eller negativt?
Jag själv är så förvånad över hur jag och mina vänner tyckte om att vara modell och fotografera varandra. Men det jag är mest suprised över är alla färger, glitter och toningar jag har på bilderna. HAHA, knäppt!