Midsommar i Stockholm

Glad midsommar kära ni!
Jag är på jobbet just nu. Man märker att det är midsommardagen för här är det riktigt lugnt. Så jag tänkte passa på och uppdatera bloggen då. 

Vi hade en riktigt trevlig midsommar. 
Först var vi bjudna till vår finska kompis Joel och hand kolleger till Saltsjöbaden där han bor med två av kollegerna.
Vi åkte buss dit och bussen var fylld med finklädda människor med blomsterkransar i håret.
På Saltsjöbaden e de så fint och mysigt. Nästan bara stora gamla detaljerade hus, stora gårdar, massor med växter och nära till hamnen. Dom hade gjort riktigt god midsommar mat och drinkar (alla är kockar) som dom bjöd oss på. 
Jättekul att vi blev bjudna och fick träffa på nya människor!

Sen hämtade vår vän Filip oss och vi körde iväg till hans föräldrar som bor på Rindö. Där blev vi bjudna på en god middag med vin. Vi spelade kubb ute på gården, skrattade och sen åt vi god marängtårta till efterrätt och pratade om allt möjligt, mest om resor. Filips mamma har rest så otroligt mycket i hennes liv så jag är alldeles avundsjuk! Önskar att jag också kommer få se så mycket av världen så länge jag lever! Haha 

När vi kom hem så kom vi på att vi glömt att ta med oss blippen som man öppnar dörren med, så vi var altså utlåsta. Vi visste inte vad vi skulle göra så vi satt oss ner och väntade på att någon som bor i huset skulle komma förbi. Det var ju sent på natten och dessutom midsommar så det var väldigt tyst och lugnt. Efter ca 30 minuters väntande kom en kille förbi som märkte att vi behövde hjälp. Som tur bodde han i huset bredvid och hade samma blipp som oss så han öppnade dörren åt oss och vi fick äntligen komma hem. 
Det var verkligen superroligt att få fira midsommar i Stockholm! 
Saknade ändå att få bada bastu, slänga öl på bastulavan för jag älskar den doften och sedan få springa ner i vattnet och ta ett kallt dopp!
Men det får bli en annan gång! :)
Ha en fin helg! 
Psst. Om ni vill se mer, följ mig på snapchat - Cashies