Sommarlov

Haaallå!

De va ett tag sen. 
Väldigt mycket har hänt sedan jag senast uppdaterat här.
På statistiken ser jag att det finns vissa trogna läsare som kanske vill att jag ska uppdatera mer så hej på er gosisar, här får ni! :*

Jag måste säga att jag har jobbat som en tok (!!)  30h/ vecka och på samma gång studerat heltid på Fotoskolan. Jobbat har jag gjort sedan första veckan i april. Så jag hoppas ni förstår!
Nu har jag fått sommarlov från skolan och det är jävligt skönt (ropar). Jag kan fokusera mer på jobbet och ha lite lugnt och ledigt.
Jag ska stanna i Stockholm över sommaren och jobba på Espresso house. För någon vecka sedan blev jag färdigt utbildad till barista också. Fan va jag älskar kaffe!! Ville bara tillägga det. 

Jag får lite semester i slutet på juli så då kanske jag bokar en resa hem till Finland med André.
Ja just de, vi ska flytta 1 juli! Whooo! 

Jag tänkte inte skriva desto mer. Ville bara uppdatera var jag är och vad jag gör så ni inte tror jag hamnat under en sten eller något ditåt. 
Och jag ska stiga upp 04:30 för att hinna till jobbet till kl 05:45. Så de e ju sovdags mina vänner. 

MEN, först ska ni få lite bilder att kolla på.
Träning i RålisparkenSabina Ddumba.Flög hem till jeppis över en helg och firade lillabror som blev student och Amanda som blev 20!Så fick vi se självaste Johnny Depp.Mamma hälsade på i Stockholm några dar och vi åt god mat och hade det riktigt mysigt.Miriam Bryant


Mitt hjärta fyllde år i maj. Jag gjorde den traditionella födelsedags pannkakstårtan.