Jeppis peppisHellou!
Min dag började med lunch på After Eight med gulliga fammo & Vaari. Åt fylld paprika, potatis och majs. Därefter blev det kaffe. Väldigt gott!
Gick förbi Jeppis torg som ni ser på en bild ovanför, det har jag inte sett på några månader. Väldigt mycket har hänt sedan december.

På kvällen gick jag ut på en promenix i dimman med mamma och Mommo.

Kom precis hem från Amandas lägenhet . Vi skypade med Elin i Karibien, hon var brun och fräsch. Vi fick höra henne prata franska, lät super! Saknar henne och önskar att man hade pengar och tid att hälsa på.KokkolaIdag åkte jag med mamma och pappa till kokkola, där dom jobbar. Hjälpte mamma på jobbet, åt lunch med dem på stan och sedan shoppade vi lite. Fick ett par svarta byxor från bikbok som är supersköna! Och detdär ni ser på bilden ovan. Tack söta mamma!

När vi kom hem på eftermiddagen så drog jag och mamma ut på en promenad via stan och mommos och moffas. 

Ikväll har jag rört ihop en kaffeskrubb åt mig, skrubbade in mig i den och satt mig i bastun. Kändes helt gudomligt efter det!


Glad påsk!

- påskpynt hos mommos & moffas 
- påskpromenad med mamma när snön ännu fanns
-påskgott!Har hela helgen försökt blogga. Men bloggen har haft en protest mot mig. 
Nu är det fixat ialf.
Glad påsk på er såhär i efterhand då!

Jag hade en skön påsk med familj, släkt, vänner och otroligt mycket gott! Nu kommer jag rulla fram. Tror det blir strejk från godis och onyttigheter när jag landat i Stockholm. 
Men det är några dagar tills det ännu ;)