Friläggning & bodypump

Idag blev det en 10h skoldag, friläggning var dagens uppgift. För er som inte vet vad jag pratar om så är det då man T.ex. Skapar en mask, klipper ut en person och lägger till en ny bakgrund bakom personen. Sen ska ju det också se så verkligt ut som möjligt så då ska man hålla koll på att skuggorna är rätt eller kanske måla till en skugga själv. Färgerna ska också vara rätta, speciellt i blänk och skiftningar. Det svåraste tycker jag är håret, alla jäkla hårstrån som sticker hit och dit!

Efter skolan for jag med Anna till gymmet på ett bodypump pass. Herranjestas, vi gick igenom alla muskler och fan vad vi pumpade. Är helt död i kroppen. Efter passet såg vi ut som robotar när vi gick långsamt ner för trapporna! 
Gillar verkligen bodypump. Det är andra gången vi är på det passet med samma instruktör. Han är så bra på att hålla igång alla, peppa och hålla upp humöret. Tror det får börja bli fler såna pass i veckan!

-Här är ett exempel på en friläggning, den jag gjorde idag. Det är så dåligt kvalité på bilden så ni ser ju knappt de små detaljerna men det får duga.

Och här är utskriften på kvinnan. Jag frilag henne från vit bakgrund till blommig tapet. Fint va?

Imorgon blir det sovmorgon. Sen göra massa uppgifter som ska bli klara innan påsk! Godnatt på er. 😘friläggning - photoshop - träning