Skola i Stockholm.

 
Jag har så svårt att fatta dethär ännu! Men nu e de så att jag har sökt in till en skola, bara en och den är i Stockholm. Den sägs vara Stockholms modernaste fotoskola och jag antar att den är väldigt populär. 
Utbildningen jag sökt till är något som kallas "bildbehandlare". Mer tänker jag inte berätta om det ännu, säkert i ett senare skede men det beror lite på om jag slipper in eller inte.
De som sökte in skulle göra några uppgifter, dem gjorde jag och sedan skickade jag in dem. 
De kallade in 40 st sökande till intervju samt prov.
Gissa om inte jag fick vara en av de 40 styckna, jo visst e jag det! :D
Men inte har jag för stora förväntingar eftersom de bara tar in 18 elever av 40.
Men det känns så roligt ändå! Jag är super lycklig bara över att jag fick vara en av dem som de är lite mera intresserade av. Helt ärligt var jag inte äns berädd på att slippa så långt, haha!
Och ifall det blir så att jag inte slipper in, då tror jag att jag ska försöka hitta på något annat vettigt att göra ute i världen. Jag har ännu tid att studera flera år till.
Så i Maj ska jag över till Stockholm i några dar på provdagar och intervju samt träffa alla lärare, elever och kolla in skolans utrymmen.
Så nu ska jag söka någonstans att bo så länge jag är där.
Kan hända att jag åker helt själv, skulle vara ganska bra att göra detta ensam så man kan koncentrera sig på proven, ta sig fram och utforska allt i den stora staden i egen takt.
Eller om någon vill göra mig sällskap är det bara att hojta till!
Ifall du vill tipsa om boende i Sthlm city tar jag mer än gärna emot flera alternativ :)
 
Skola - Stockholm
Ida

Åh så spännande, önskar dig sååå lycka till!! :D Mitt tips är att lägga upp på blocket, det lönar sig verkligen! :) och så kan du gå med i facebook grupper så som "lägenheter i Stockholm" och "ankdammen i stockholm" :) kram

Svar: joo, tack ska du ha! :D Och tack för tipset, en fb grupp är jag med i redan men ska nog söka runt lite mer :)
Cajsa Forss